UW BUSINESS BOX OP MAAT

Verras en verbind je business relaties!

Op een nieuwe interactieve hybride manier uw collega's, relaties en klanten bedanken en daarbij direct de betrokkenheid verhogen?! De DIY Business box gaat je daar een handje bij helpen en zorgt ervoor dat de betrokkenheid en enthousiasme van je collega's, klanten of relaties een boost krijgen!

De DIY Restaurantbox zorgt voor een activiteit in eigen huis, samen (digitaal) met je collega's. Dit kan een uitdagende DIY restaurantbox zijn met een driegangen Tapas menu, een laagdrempelige DIY Pizza box of de nieuwe Borrelboxen op maat gemaakt met lokale ondernemers bij u in de buurt. 

Live, op afstand of hybride: we kijken graag naar jullie persoonlijke wensen en organisatiecultuur om je collega's, uw relaties of klanten de unieke beleving van een ontspannen informele avond te geven. 

Kook, ervaar en geniet! 

etentje

EEN GREEP UIT DE BUSINESS BOXEN

Bekijk hier de laatste business box evenementen.

WhatsApp Image 2021-04-05 at 20.21.43.jpeg
WhatsApp Image 2021-07-03 at 15.37.49.jpeg
WhatsApp Image 2021-07-03 at 15.38_edited.jpg

BUSINESS BOX VOOR RELATIES

26 februari 2021

De Business boxen zijn gebruikt bij het officiële ondertekening van de overeenkomst tussen de gemeente Tilburg en projectontwikkelaars omtrent het project Enschotse Tuinen. Genodigde relaties ontvingen de business box en online werd het feestelijk moment gevierd!

BUSINESS BOX VOOR COLLEGA'S

03 juni 2021

De business boxen zijn gevierd samen met de collega's van een middelbare school in Voorburg. Een unieke mogelijkheid om collega's in het zonnetje te zetten op afstand: vrijdag ontving iedereen een DIY Pizzabox en in het weekend mocht iedereen aan de slag! Selfies werden met elkaar gedeeld en het leven werd gevierd!

BUSINESS BOX VOOR KLANTEN

02 juli 2021

De business boxen zijn genoten door de leden van de zwemvereniging. Een online interactieve pubquiz werd georganiseerd, waarbij de leden een goed gevulde business box ontvingen. Borrelen, sport en beleving in een avond! De burgemeester sloot hierbij ook aan en het evenement werd feestelijk gevierd!